100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 230 CE 136PK
Bouwjaar 04-1980 - 12-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 230 CE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 230 CE

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU ABS sensorenLOTUS StabilisatorstangenMINI Remklauwen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (C123)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.