100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 230 C 109PK
Bouwjaar 05-1977 - 04-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 230 C

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 230 C

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ COUPE (C123) komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.