WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203) CLC 250 204PK
Bouwjaar 06.2009 - 06.2011

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203) CLC 250

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203) CLC 250

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203) past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN StuurkogelsCHRYSLER RemtrommelsNISSAN Stabilisatorstangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Textar, Brembo, TRW, Pagid, Rofren, Zimmermann, ATE, ABS, Lucas en Bosch De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.