100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CABRIOLET (W111) 280 SE 3.5 200PK
Bouwjaar 04-1968 - 12-1971

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CABRIOLET (W111) 280 SE 3.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ CABRIOLET (W111) 280 SE 3.5

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ CABRIOLET (W111)

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.