WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) C 350 CGI 292PK
Bouwjaar 09.2008 - 01.2014

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) C 350 CGI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30404
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 618 mm
Gewicht: 0,07 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
49% Korting
27,20
53,33
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) C 350 CGI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF FuseekogelsSUZUKI SpoorstangHYUNDAI Handremkabels. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.