100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W115) 240 D 65PK
Bouwjaar 08-1973 - 01-1977

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 (W115) 240 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W115) 240 D

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ /8 (W115) past. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.