WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W115) 200 D 55PK
Bouwjaar 01-1968 - 01-1977

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 (W115) 200 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ /8 (W115) 200 D

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ /8 (W115) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD SpoorstangLADA WiellagersIVECO Remblokken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.