WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W115) 200 86PK
Bouwjaar 01-1968 - 01-1977

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 (W115) 200

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W115) 200

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ /8 (W115)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT FuseekogelsVOLVO StabilisatorstangenSEAT Wielnaven. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.