WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280 E 185PK
Bouwjaar 06-1972 - 11-1976

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280 E

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ /8 (W114)

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA ABS sensorenKIA StuurkogelsBMW Wiellagers. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.