WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280 160PK
Bouwjaar 06-1972 - 11-1976

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ /8 (W114)

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemslangenSUZUKI RemtrommelsFERRARI Fuseekogels. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.