WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W114) 230.6 120PK
Bouwjaar 01-1968 - 11-1976

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 (W114) 230.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W114) 230.6

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ /8 (W114)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN DraagarmenSMART WielnavenBEDFORD Remschoenen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.