WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 280 CE 185PK
Bouwjaar 06-1972 - 01-1977

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 280 CE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 280 CE

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD WielnavenKIA RemslangenMASERATI ABS sensoren. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.