100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5 126PK
Bouwjaar 02-1988 - 08-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) past. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.