100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E Evolution II 2.5 235PK
Bouwjaar 05-1990 - 08-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ 190 (W201) E Evolution II 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) E Evolution II 2.5

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.