100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.5-16 204PK
Bouwjaar 09-1988 - 08-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.5-16

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.5-16

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201). Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN FuseekogelsSMART ABS sensorenBEDFORD Draagarmen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.