100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3 136PK
Bouwjaar 10-1986 - 08-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.