100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.0 113PK
Bouwjaar 02-1985 - 12-1986

ABS sensoren MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.0

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF FuseekogelsKIA SpoorstangNISSAN Remklauwen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.