100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 1.8 109PK
Bouwjaar 04-1990 - 08-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 1.8

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ 190 (W201) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.