100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 100 Bus (631) D 72PK
Bouwjaar 02-1988 - 05-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ 100 Bus (631) D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ 100 Bus (631) D

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ 100 Bus (631)

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.