Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren MAZDA XEDOS 6 (CA)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken.


Ik heb geen kenteken laat mij zoeken op merk, model en type.
Kies je MAZDA XEDOS 6 uitvoering
Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.1994 tot 10.1999
79
107
Sedan
Vanaf 01.1992 tot 03.1994
83
113
Sedan
Vanaf 01.1992 tot 05.1994
106
144
Sedan
Vanaf 06.1994 tot 10.1999
103
140
Sedan

ABS-sensor op uw MAZDA XEDOS 6 (CA) uitlezen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Een defect ABS-sensor herkennen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWKIAVAUXHALLSUBARU. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Producten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, standaardnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis flacon reiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen
Uitstekend   4,6 uit 5   Trustpilot
iDeal
CreditCard
PayPal
AfterPay
Bancontact
SOFORT Banking
KBK/CBC Payment
Belfius
Giropay
Przelewy24

PostNL
DPD
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.