WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA TRIBUTE 2.3 Vierwielaandrijving 148PK
Bouwjaar 07.2006 - 05.2008

ABS sensoren MAZDA TRIBUTE 2.3 Vierwielaandrijving

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA TRIBUTE 2.3 Vierwielaandrijving

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA TRIBUTE past. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD WielnavenDAF RemschijvenPEUGEOT Stabilisatorstangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.