100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD 88PK
Bouwjaar 01-1988 - 07-1991

ABS sensoren MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij controleren altijd bij de MAZDA E-SERIE Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.