100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD 86PK
Bouwjaar 11-1987 - 09-1989

ABS sensoren MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemblokkenLANCIA RemcilindersMITSUBISHI Wiellagers. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA E-SERIE Bestelwagen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.