100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD 97PK
Bouwjaar 04-1997 - 08-1999

ABS sensoren MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT FuseekogelsJEEP RemcilindersLANCIA Remklauwen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de MAZDA E-SERIE Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.