100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA BT-50 Pick-up 3.0 CDVi 4x4 156PK
Bouwjaar 10-2006 - 12-2015

ABS sensoren MAZDA BT-50 Pick-up 3.0 CDVi 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA BT-50 Pick-up 3.0 CDVi 4x4

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA BT-50 Pick-up

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA WielnavenCITROEN RemschijvenPONTIAC Draagarmen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.