100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 i 125PK
Bouwjaar 02-1999 - 11-2006

ABS sensoren MAZDA B-SERIE 2.6 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA B-SERIE 2.6 i

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG SpoorstangSAAB RemschoenenINFINITI Remtrommels. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA B-SERIE

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.