WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 TD 117PK
Bouwjaar 02.1999 - 10.2006

ABS sensoren MAZDA B-SERIE 2.5 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA B-SERIE 2.5 TD

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke MAZDA B-SERIE heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.