WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD 125PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2010

ABS sensoren MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA 6 Stationwagen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemslangenOLDSMOBILE SpoorstangBEDFORD Fuseekogels. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.