WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD 185PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2012

ABS sensoren MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemblokkenSAAB RemschoenenDAF Remklauwen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.