WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD 163PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2012

ABS sensoren MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Elke MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD heeft een eigen VIN-nummer.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA 6 Sedan

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.