100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD 125PK
Bouwjaar 01-2009 - 12-2012

ABS sensoren MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA 6 Hatchback

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemschijvenPLYMOUTH RemtrommelsLOTUS Wielnaven. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.