100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD 185PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2012

ABS sensoren MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF StuurkogelsSUZUKI StabilisatorstangenFORD Spoorstang. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA 6 Hatchback

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.