100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR 120
Bouwjaar 08.2007 - 07.2013

ABS sensoren MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Elke MAZDA 6 Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.