WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.3 68PK
Bouwjaar 04.1987 - 05.1989

ABS sensoren MAZDA 323 III (BF) 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 III (BF) 1.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke MAZDA 323 III (BF) heeft een eigen VIN-nummer. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATJAGUARPEUGEOT.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.