WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 121 II 1.1 54PK
Bouwjaar 11.1990 - 10.1993

ABS sensoren MAZDA 121 II 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA 121 II 1.1

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemklauwenDAEWOO StuurkogelsDAF Remslangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw MAZDA 121 II

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.