100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S 439PK
Bouwjaar 08.2008 - 12.2012

ABS sensoren MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Elke MASERATI GRAN TURISMO heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw MASERATI

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.