WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRAN TURISMO 4.2 405PK
Bouwjaar 09.2007 - tot heden

ABS sensoren MASERATI GRAN TURISMO 4.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MASERATI GRAN TURISMO 4.2

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI GRAN TURISMO komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Lucas en ABS

ABS sensor kopen voor uw MASERATI

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.