WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GHIBLI II 2.0 321PK
Bouwjaar 05.1992 - 09.1994

ABS sensoren MASERATI GHIBLI II 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MASERATI GHIBLI II 2.0

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

ABS sensor kopen voor uw MASERATI GHIBLI II

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Lucas, Pagid, Bosch, Zimmermann en Jurid Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.