100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S4 2.2 231PK
Bouwjaar 09.1990 - 12.1991

ABS sensoren LOTUS ESPRIT S4 2.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw LOTUS ESPRIT S4 2.2

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Elke LOTUS ESPRIT S4 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemcilindersVW VOLKSWAGEN RemtrommelsLEXUS Spoorstang.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw LOTUS

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.