WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 135PK
Bouwjaar 10.2003 - tot heden

ABS sensoren LOTUS ELISE 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Een defect ABS-sensor herkennen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS ELISE 1.8 past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS ELISE. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw LOTUS uitlezen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.