WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 347PK
Bouwjaar 08-2006 - heden

ABS sensoren LEXUS LS (_F4_) 460

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensor op uw LEXUS LS (_F4_) 460 uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Een defect ABS-sensor herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS (_F4_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.