WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 3.0 213PK
Bouwjaar 08.2001 - 10.2006

ABS sensoren LEXUS ES 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS ES 3.0 komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw LEXUS ES

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw LEXUS

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemschoenenNISSAN RemtrommelsSUZUKI Remklauwen.