WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS CT 200h 99PK
Bouwjaar 12-2010 - tot heden

ABS sensoren LEXUS CT 200h

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw LEXUS CT 200h

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

ABS-sensoren in het wiellager

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS CT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw LEXUS

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.