WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV SHERPA Bestelwagen 1.7 73PK
Bouwjaar 09.1978 - 10.1986

ABS sensoren LDV SHERPA Bestelwagen 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw LDV SHERPA Bestelwagen 1.7

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE SpoorstangBEDFORD ABS sensorenGMC Remschoenen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS sensor kopen voor uw LDV SHERPA Bestelwagen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.