WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV CONVOY Bus 2.5 D 101PK
Bouwjaar 10.1997 - 04.2009

ABS sensoren LDV CONVOY Bus 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Gietijzer komt minder veel voor als component. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV CONVOY Bus 2.5 D komen.

ABS sensor kopen voor uw LDV CONVOY Bus

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Vervuilde ABS sensoren op uw LDV

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.