WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV CONVOY Bus 2.5 D 97PK
Bouwjaar 04.1996 - 02.2002

ABS sensoren LDV CONVOY Bus 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV CONVOY Bus 2.5 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vervuilde ABS sensoren op uw LDV CONVOY Bus

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS sensor kopen voor uw LDV

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.