WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV CONVOY Bestelwagen 2.4 D 75PK
Bouwjaar 03.2002 - 04.2009

ABS sensoren LDV CONVOY Bestelwagen 2.4 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw LDV CONVOY Bestelwagen 2.4 D

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV CONVOY Bestelwagen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemcilindersMITSUBISHI DraagarmenMINI Remtrommels. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw LDV

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.