WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV 400 Bestelwagen 2.5 D 97PK
Bouwjaar 04.1989 - 03.1996

ABS sensoren LDV 400 Bestelwagen 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV 400 Bestelwagen 2.5 D komen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH StabilisatorstangenLAMBORGHINI ABS sensorenALFA ROMEO Remcilinders.

ABS sensor kopen voor uw LDV 400 Bestelwagen

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw LDV

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.