100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV 200 Bestelwagen 2.0 91PK
Bouwjaar 04-1989 - 03-1996

ABS sensoren LDV 200 Bestelwagen 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw LDV 200 Bestelwagen 2.0

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV 200 Bestelwagen komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw LDV

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS RemtrommelsDAIMLER ABS sensorenGMC Remschijven.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.