100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER I 2.4 TD 4x4 113PK
Bouwjaar 04.1986 - 07.1994

ABS sensoren LAND ROVER RANGE ROVER I 2.4 TD 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw LAND ROVER RANGE ROVER I 2.4 TD 4x4

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS sensor kopen voor uw LAND ROVER RANGE ROVER I

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT WiellagersSUZUKI HandremkabelsLDV ABS sensoren. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Gietijzer komt minder veel voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.